PERSONAL TRAINING

 

PERSONAL TRAINER RIK TERMOTE Roeselare

Als je lekker in je vel zit, voel je je zelfverzekerder en kan je de hele wereld aan.

Afslanken – Spiertonus – Uithouding – Lichaamshouding – Revalidatie –
Sport-technisch – Electro-stimulatie??

Je wil nu al contact met PTC Rik + 32 498 399 280 zone Roeselare – Brugge – Damme – Knokke – Cadzand

WAT IS EEN PERSONAL TRAINER?

Een Personal Trainer is iemand die de kwaliteiten en kennis heeft om een bewegings- en/of voedingsplan op te stellen dat aan jouw persoonlijke wensen en verwachtingen voldoet. Een personal trainer kan zijn specialiteit hebben, zoals een bepaalde tak van sport of bepaalde technieken.

04

DUUR?

Een Personal Trainer vraagt tussen de 40 en 80 Euro per uur. Soms lijkt dit duur, maar hoe belangrijk is je gezondheid, hoeveel drankjes, supplementen, pilletjes en nutteloze trainingen heb je al niet gevolgd …. Degelijke Personal Training heeft zijn waarde veroverd.
Of wat kost je een nachtje stappen??? Een pak sigaretten???
Investeren in je gezondheid. Persoonlijke keuzes.

Afther-1

Personal Trainer Rik Termote
–  Regent Lichamelijke Opvoeding en Biologie
–  Bewegingsopvoeding
–  Personal Training Fitness Academy Gent
–  Erkend door EREPS (European Register for Sportsprofessionals)
–  Member van het CHEK Institute
–  Blikt terug op meer dan 20 jaar ervaring: Klaus Hilgart Center Duitsland,        Olympique Forme Frankrijk, competitietrainingen, aflanken, spieropbouw
– Go Between Trainer bij Vereniging voor Bewegingspsychologie

Een Personal Trainer is persoonlijker bezig en dus veel scherper en nauwkeuriger op uw vorderingen. Het bewegen integreert in het dagelijks leven van de klant. Sporten (fitness) moet onderdeel worden van het leven, net als bijvoorbeeld werken (maar dan leuker en meer ontspannen).

- DSC09072aa

Voor wie: futloos, rugklachten, hoofdpijn, overgewicht, bedrijfsleider, sporter, … voor iederen die zich beter wil voelen en bewegen.

WAT KAN EEN PERSONAL TRAINER WEL DAT IK NIET KAN?

Motivatie is een groot probleem voor velen, en de omgeving maakt het ook al moeilijker om vol te houden. Iedereen vindt het fantastisch dat je begint te trainen, maar VOLHOUDEN en correct trainen???

af 08

MAAR STAAT HET DAN NIET DOM OM EEN PERSONAL TRAINER TE HUREN?

Het voordeel van een Personal Trainer is het feit dat deze ervaren is in het begeleiden van – veelal beginnende maar ook ervaren – sporters. Hij weet wat de problemen zijn die op je pad kunnen komen en hoe deze te vermijden of te overwinnen. De personal trainer zorgt ervoor dat je het maximaal haalbare uit jezelf kunt halen. Hij zorgt ervoor dat je versteld zult staan van wat je allemaal kunt bereiken!

Banner

HET IS OOK EEN KWESTIE VAN WETEN WAT JE WILT:
  • Lichaamsvet kwijt raken en een beetje spiermassa opbouwen?
  • Spiermassa opbouwen, misschien wel drie tot vijf kilo?
  • Spier- en cardio vasculaire conditie verbeteren?
  • Effectiever en resultaatgerichter trainen: door zijn professionele kennis weet de Personal Trainer welke oefeningen u het    beste kunt doen om uw doelstelling te behalen en doordat er intensief wordt getraind, behaalt u die in kortere tijd.
  • Blessure voorkomend: door zijn professionele kennis en begeleiding tijdens het trainen voorkomt u het incorrect uitvoeren van oefeningen en het gebruik van verkeerde gewichten wat tot blessures kan leiden.
  • Motiverend tijdens het trainen: een Personal Trainer brengt variatie in de training waardoor het trainen leuk wordt in plaats van een saaie routine.
  • “stok achter de deur” om te komen trainen : men is eerder geneigd om een afspraak met de Personal Trainer na te komen dan zelf de wilskracht en zin te vinden om te sporten.

ptc_artistic_logo

Moeten de lessen in de Fitness Club gebeuren? Bijlange niet, ik kan evenzeer functionele training geven bij jullie op de tennis, voetbal, …, bedrijf of bij je thuis, aan zee, bos, …  je wil me vooraf contacteren?

PTC Personal Training Rik Termote Roeselare GSM: 0498 399 280

Omgeving Roeselare – Brugge – Knokke – Kortrijk – Oostende

090822_1_152

ptc_logo_blue