OUTDOOR

OUTDOOR TRAINING

Je wil nu al contact met PTC Rik + 32 498 399 280 zone Roeselare – Brugge – Damme – Knokke – Cadzand

DSC09004

Naast het klassieke fitnesscentrum, met alle functionele diversiteiten (als die er al zijn) opteert PTC Rik nog altijd – indien de weeromstandigheden het toelaten – voor buiten-training. Corporate Wellbeing Coach.

DSC08930

BUITEN TRAINEN

Dit impliceert een gevoel van vrijheid zowel fysiek als mentaal: “ZEN”. De frisse lucht, liefst een volkomen natuurlijke omgeving als bos, een rivier, zee een kanaal, … aan de rand van een open zwembad, …

De klant voelt zich vrijer, ongeremd … een soort ademende biotoop waarin klant en Personal Trainer zich vrij bewegen.

Of het nu gaat over core-training, stability, reactivity, cardio, coordinatie, weerstand, orientatie, 3D-training, MOTR, TRX, crossfit, … of wat dan ook, niks gaat boven het buiten-trainen … het echte bewegen hoort buien te gebeuren, het brengt lichaam en geest (body en mind) samen.

De klant gaat de challenge aan met zijn/haar omgeving en gaat functioneel bewegen op een locatie die niet coherent is met wat Fitness bedoelt.

DSC08815

GRENZEN VERLEGGEN

De klant gaat grenzen verleggen zowel fysiek, mentaal als sociaal … dit betekent functionele integratie … de klant wordt zich meer bewust van zijn eigen kunnen en perceptie

IMG_0132

WAARDERING en MEERWAARDE

Rekening houdend met al het voorgaande gaat de klant zich beter inschatten, zichzelf en de omgeving meer waarderen en ontdekken dat gezond en functioneel trainen, samen met een gezonde voeding voor heel wat meerwaarde in zijn eigen LIFESTYLE zorgt.

DSC01098a

Moeten de lessen in de Fitness Club gebeuren? Bijlange niet, ik kan evenzeer functionele training geven bij jullie op de tennis, voetbal, …, bedrijf of bij je thuis, aan zee, bos, …  je wil me vooraf contacteren?

PTC Personal Training Rik Termote Roeselare GSM: 0498 399 280

Omgeving Roeselare – Brugge – Knokke – Kortrijk – Oostende- Cadzand

miller22

ptc_logo_pink