Bedrijven

Bedrijven, Staff, INDIVIDUEEL en in SMALL GROUPS: Health Coaching 

Wacht niet langer! contacteer PTC Rik + 32 498 399 280 Roeselare – Bruges – Damme – Knokke – Cadzand region

01aaa

PTC Rik is al 12 jaar actief binnen het concept sportieve en gezonde bedrijven.

Dit gaat van one-on-one tot small group training binnen, de fitness maar zeker ook de buiten-training. Corporate Wellbeing Coach.

DSC05432

‘Gezondheid is een toestand van compleet lichamelijk, geestelijk en sociaal welzijn, en niet enkel de afwezigheid van ziekte en gebrek’.

DSC05448

Een beter voedings- en bewegingspatroon. De gezondheidscoach of de Personal Trainer neemt je huidige levensstijl onder de loep en bedenkt samen met jou manieren om gezonder te leven. Je ontdekt wat jou tegenhoudt om nu al gezond te leven.

UITSTRALING OP DE WERKVLOER

We zien dat bedrijfsleiders die zich bewegingsvaardig opstellen een duidelijke invloed hebben op de gezondheid van hun personeel. Bewegen doet bewegen.

DSC05539

Ik houd me echter afzijdig van “hypes” als marathon, triathlon, spartacus-runs e.d. waarbij bedrijfsleiders zich al te vaak willen presteren ten koste van de burn-out die ze later te verwerken krijgen en dit ook weer afstralen op hun personeel.

DSC05582

Hoewel iedereen weet dat voldoende lichaamsbeweging belangrijk is om gezond te blijven, vindt slechts 1 op 20 mensen zijn of haar oplossing in een fitnesscentrum, waar trainen na enkele maanden een sleur wordt en de motivatie verdwijnt. Er is geen doel, geen richting, geen motivtie …

DSC05488

Een bedrijfsleider dient zelf de coach te zijn om zijn ploeg aan te moedigen en in samenwerking met Personal Trainer Rik Termote het kompas te zetten. Zone Noord: dit betekent dat een bedrijfsleider geen marathon moet lopen om zo zijn team in de schaduw te zettten.

DSC05669

Maar veeleer dat een bedrijfsleider een uitnodiging kan zijn om samen met zijn personeel iets te ondernemen op vlak van beweging, gezondheid, interactie, vitale teamgeest …

DSC05624

De energie blijft dan binnen het bedrijf: groepssessies in het fitnesscenter, fietstocht langs landelijke wegen, samen zwemmen, een kayak-inititatie op t kanaal, een kaart en kompas oefening in eigen streek, …, een Highland Game op verlaten weide … BONDING

DSC05659

EN DAARBUITEN

En wat met beweeglijk teambuilden – waar de zwakste schakel centraal staat – een team beschikt ook over ligamenten, spieren, pezen, een core, stability, een neuro-transmitter, … iets wat dingen samen-houdt … ja dat is daarbuiten …

DSC05661

Moeten de lessen in de Fitness Club gebeuren? Bijlange niet, ik kan evenzeer functionele training geven bij jullie op de tennis, voetbal, …, bedrijf of bij je thuis, aan zee, bos, …  je wil me vooraf contacteren?

PTC Personal Training Rik Termote Roeselare GSM: 0498 399 280

Omgeving Roeselare – Brugge – Knokke – Kortrijk – Oostende -Cadzand

DSC06069

PersonalTeambuilding